Ta et dypdykk i historien i Tel Aviv

I vakre Tel Aviv, den mest folkerike byen i Israel, er det mye å oppdage som turist. Du bør sette av god tid til å oppdage alle de store og små perlene byen har å tilby deg. En svært anbefalt attraksjon er at du tar turen innom en av Tel Aviv sine mange museer.

Tel Aviv

Historie og kultur

Tel Aviv er virkelig en historisk og kulturell by, noe som kommer til uttrykk gjennom de mange museene du kan besøke. Du finner garantert noe av interesse for enhver smak enten du liker temamuseer, historiske museer og kunstmuseer. Har du med deg barna dine på ferie til byen, er det varmt anbefalt at dere setter av ekstra tid til å besøke et museum som er spesielt tilrettelagt for barn.

Mens du venter – la deg underholde!

Skulle du ende opp med å måtte vente i billettkø eller bare trenger en pause fra ditt intellektuelle dypdykk, kan du la deg underholde av å spille casino online. Det finnes mange varianter av poker, så du finner garantert noe du kan la deg underholde av og som sørger for at adrenalinet slår inn. Kanskje har du allerede en pokerfavoritt?

Et historisk dypdykk

Det kan være rett og slett lærerikt å være på ferie i Tel Aviv. I likhet med resten av Israel har denne byen en utrolig rik historie og kultur. Det er to historiske museer du bare må besøke, og det er Palmach Museum og Det jødiske folks museum.

Et bilde som inneholder utendørs, bygning, stor, bord

Synagoge

Palmach Museum

Palmach Museum er et museum som visuelt er utrolig vakkert arkitektonisk bygg. Helt siden 2000 har museet hatt over 1 million besøkende fra hele verden. Hos Palmach Museum kan du lære mer om Israel under 2.verdenskrig. Velger du en guide, kan du få med deg et par ekstra historier deriblant en god del heltehistorier som gjør det hele mer virkelig.

Det jødiske folks museum

Det jødiske folks museum har flere flotte utstillinger som ryddig og vakkert er stilt frem. Her kan du lære mer om jødene og deres religion. Det som absolutt er verdt å se er synagogeutstillingen som viser frem modeller av synagoger fra hele verden. Det må bare oppleves.

Inn i kunstens verden

Er du glad i kunst,finnes det mange perler hvor du kan oppleve helt nye kunstnere og få se kunst på en helt annen måte enn hva du får gjort hjemme. Tel Aviv kan by på en rekke kunstmuseer, men en som skiller seg ut er NachumGutman Museum of Art.

NachumGutman Museum of Art

Dette er et lite museum som inneholder mange vakre malerier som er en fryd for øyet. Ønsker du å lære mer om kunstnerne og artistene, kan du få en guidet tur. En ekstra bonus er at dette museet har en flott gavebutikk.

Barnas Tel Aviv

Det er mye spennende for barn å gjøre i Tel Aviv og noe av det er å besøke The Steinhardt Museum of Natural History hvor dere kan se utstoppede dyr og lære mer om hvordan naturen fungerer.